Jump to content

RPES 2021 Sezon 23/24 PlayStation

În curând se lansează cel mai nou patch pentru consolele PlayStation. Pentru a instala, trebuie să aveți jocul instalat(cumpărat).

RPES 2021 Sezon 23/24 pentru PC și PlayStation, s-a lansat!

Pentru mai multe detalii, vizitați secțiunea Descărcări de pe forum.

Spor la :x-ps4::triangle-ps4::square-ps4::circle-ps4: !

REGULAMENT PESROMANIA.ORG


Polițistul

Recommended Posts

REGULAMENT ȘI GHID DE UTILIZARE AL FORUMULUI PESROMANIA

 

I. Generalități

Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuiesc respectate de către toți membrii săi, din momentul în care se înregistrează și iși creeaza un cont.

Înregistrarea este necesară pentru:

 • a citi mesajele postate de membrii deja înscriși
 • a avea acces la secțiunea de descărcări
 • a putea accesa secțiunea de discuții dedicată patch-ului RPES
 • și altele...


Toți membrii înregistrați trebuie să înteleagă că utilizarea de către ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de către PESRomania, administratorii forumului rezervându-și astfel dreptul de a-și selecta membrii. Orice încălcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor PESRomania să dea avertismente și în cele din urmă să restrictioneze (la libera lor discreție) accesul membrilor în cauză, pe perioadă nedeterminată.

Nici un membru al forumului nu poate invoca drept scuză pentru încalcarea Regulamentului faptul că nu știa de existența lui. PESRomania iși asumă obligația de a posta în permanență un link către prezentul Regulament pe pagina principală a forumului, astfel ca acesta să poata fi ușor identificat și citit.

PESRomania are dreptul să modifice oricând prevederile Regulamentului, recomandarea noastră este ca userii să citeasca periodic prezentul document, pentru a cunoaște eventualele actualizări.

II. Interdicții

Pe forumul PESRomania, următoarele activități ale membrilor sunt strict interzise:

 1. crearea și folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiași utilizator). Descoperirea de către moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitivă a conturilor clonelor și suspendarea pe o perioadă de 15 de zile a contului principal.
 2. atacul la persoană, jignirea sub orice formă a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenințătoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior și nu a persoanelor care le-au postat.
 3. postarea de informații, fișiere etc cu încalcarea dreptului de autor și a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum și a oricăror alte drepturi ale terților. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atașate în cadrul forumului aparțin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fără permisiunea autorilor reprezintă o încalcare a legilor în vigoare. Dacă doriți să le folosiți, vă rugăm să contactați autorii lucrărilor. PESRomania nu iși asumă în niciun fel obligația de a proteja pozele afișate în cadrul forumului, de a despăgubi autorii și nici de a ajuta autorii să fie despăgubiți pentru pagubele pe care le-au suferit.
 4. postarea de discuții sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor României (incluzând dar fără a se limita la informații false, vulgare, defăimătoare, rasiste, cu orientare sexuală sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul României) sau care instigă la încalcarea acestor legi.
 5. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood").
 6. postarea de discuții care nu au legatură cu subiectul în cauză ("offtopic"). Moderatorii iși rezervă dreptul de a șterge aceste comentarii și de a da un avertisment membrilor în cauză.
 7. scrierea mesajelor cu deformări ale limbii române, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine ințeleși, membrii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)
 8. folosirea abuzivă a smiley-urilor în mesajele postate (iconițele animate), scrierea de mesaje alcătuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesivă a culorilor.
 9. postarea de reclame sub orice formă (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnătură/status, postări care nu au legătură cu subiectul...etc). Este interzisă postarea oricărui link din afara domeniului PESRomania în semnătura/status.
 10. folosirea intenționată a unui nickname asemănător cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum și folosirea drept nickname a numelui unei societăți sau a unei pagini personale web (sancțiunea este banarea imediată).
 11. folosirea de proxy-uri anonime/tor/vpn.
 12. folosirea de mijloace care blochează și/sau restricționează contorizarea userilor, afișarea mesajelor comerciale sau a conținutului original al forumului.

PESRomania își păstreaza dreptul de a investiga și de a lua măsurile legale cuvenite împotriva oricărei persoane care, în opinia sa discreționară, încalcă aceste prevederi, incluzând, fără a se limita la aceasta, îndepărtarea conținutului nepotrivit din cadrul forumului sau încetarea calității de membru a acestor persoane. În plus, în caz de suspiciune asupra legalității mesajelor postate, PESRomania își păstrează dreptul de a denunța situația către autoritățile în măsură să aplice legea, acest fapt implicând inclusiv divulgarea către aceste autoritați a datelor personale ale celor în cauză.

III. Recomandări

Membrii trebuie să țină seama de următoarele recomandări privind utilizarea în bune condiții a forumului PESRomania:

 1. să respecte toate interdicțiile de mai sus, în caz contrar PESRomania putând apela la sancțiuni, de la un simplu avertisment până la ștergerea contului și restricționarea accesului, iar dacă este cazul, la autoritățile competente potrivit legislației române în vigoare.
 2. să nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea să nu dea un răspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar dacă au câteva idei coerente și pertinente la subiect.
 3. dacă fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, să nu mai folosească citarea integrală a acestuia, pentru a nu îngreuna citirea textului de către ceilalți utilizatori.
 4. să caute cu atenție (folosind funcția "search") înainte de a deschide un subiect nou.
 5. să nu abuzeze de mesajele personale (PM).
 6. să nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membri și să încerce să îi ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar dacă unele pot parea foarte "banale" și "simple".
 7. să respecte deciziile moderatorilor și să nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (personal message).
 8. să încerce să creeze topicuri cât mai scurte și clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problemă. Cine mă poate ajuta?").
 9. să nu posteze topicuri în care să explice de ce intenționează să renunțe la forumul PESRomania; aceasta este o alegere personală, fără relevanță pentru forum.
 10. să foloseasca butonul "raportează" pentru a semnala subiecte de discuție sau postări care încalcă regulamentul (inclusiv postări off-topic) și să evite alimentarea acestor discuții prin flame.

 

IV. Drepturile și obligațiile moderatorilor

Moderatorii sunt obligați:

 • să aibă o atitudine tolerantă față de utilizatori și să-i ajute să-si rezolve problemele fără a antrena vreun tip de dispută cu aceștia
 • să închidă/șteargă topic-urile doar când acestea încalcă flagrant regulamentul
 • să explice clar și argumentat motivul pentru care a fost închis un thread, când este cazul
 • să explice atunci când este necesar (pe PM) de ce a șters postările unui membru
 • să nu abuzeze de topic-urile lipite sus (importante)


În același timp, moderatorii au dreptul:

 • să șteargă orice post considerat offtopic
 • să curețe orice post ce abundă în smilie-uri și să atenționeze pe PM membrul care nu respectă regulamentul
 • să ștearga orice post ce conține reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri care nu sunt utile și ontopic, postarea de denumiri de firme care nu au nici o legatură cu subiectul topic-ului, trimiteri repetate către o anumită pagină/firmă...etc etc)
 • să avertizeze pe PM întotdeauna userii care încalcă regulamentul și să propună banarea acestora în cazul în care recidivează
 • să propună banarea userilor care au un limbaj trivial

 

V. Responsabilități

În conformitate cu prevederile termenilor și conditiilor de utilizare ale site-ului www.pesromania.org, precum și cu dispozițiile Legii comerțului electronic 365/2002,  PESRomania nu are nici un fel de responsabilitate pentru conținutul comentariilor postate de către membri.

Chiar dacă din momentul postării, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine PESRomania, dreptul moral de autor și responsabilitatea conținutului aparțin în totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Deși încercăm să monitorizăm cât mai bine conținutul mesajelor publicate, PESRomania nu poate fi trasă la răspundere pentru oricare din regulile încălcate de membrii acestui forum, cu atât mai mult cu cât caracterul "real time" al postărilor face posibilă oricând încălcarea accidentală a legii.

Dacă considerați că ați fost lezat de mesajele postate în Forum

În cazul în care o persoană consideră că i-a fost încălcat dreptul de autor sau că i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul PESRomania, noi nu putem dezvălui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date către terți nefiind permisă în lipsa acordului expres al persoanei vizate, în conformitate cu dispozițiile art. 5(1) al legii 677/2001.

Dacă vă considerați nedreptățit în orice mod datorită unui mesaj de pe forum, puteți proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma și vom răspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autorități publice, atât timp cât ele corespund rigorilor legale, urmând să facem cunoscute datele autorului acestuia către autoritatea competentă și să ne conformăm dispozițiilor acesteia, dacă este cazul.VI. Prevederi finale

Acest regulament intră în vigoare de astăzi 18.05.2019 și poate fi modificat fără înștiințări prealabile atunci când situațiile noi o impun. Este recomandat să verificați această pagină periodic.

 

Regulamentul se completează cu:

 

 • Like 1
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • JohnnyUSA changed the title to REGULAMENT PESROMANIA.ORG
 • Navigare recentă   0 membri

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...